Regenesis®

Wat is het en wat doet het ?

We zijn het bijna verleerd, grijpen bij een pijntje probleem of klacht snel naar een medicijn of gaan zitten wachten tot het over is…..Ik kan je als een soort katalysator mbv  Regenesis weer daadwerkelijk laten ervaren waar je lichaam toe in staat is. Dat schaafwondje krijg je toch ook dicht ?

Regenesis- therapie ook wel Regenesis-healing genoemd is het geven van energie middels je handen op bepaalde specifieke punten(plekken) op het lichaam. Deze lichaamspunten corresponderen met organen en lichaamsfuncties (denk hierbij aan accupresuur/punctuur punten of aan de meridianen (zenuwbanen).

Elk lichaam heeft het vermogen zichzelf te herstellen en te corrigeren ( denk aan een botbreuk,een schaafwondje…of aan een salamander wiens staart weer aangroeit). Onze cellen zijn in staat om alles te repareren omdat elke cel een celgeheugen heeft en een buitengewone capaciteit zichzelf te genezen(regenererend vermogen).

Door extra energie aan het lichaam te geven middels lichte aanrakingstechnieken ,die rechtstreeks naar het autonome zenuwstelsel gaat wordt dit regenererende  vermogen op gang gebracht en vergroot. Hoe fijn is het wanneer jij weer krachtiger in je lijf gaat zitten !
Regenesis is een volwaardige natuurgeneeskundige methode. Het is geen plaatsvervanger voor de reguliere geneeswijze, maar kan een belangrijke ondersteuning zijn ter verbetering van het welzijn van de mens.

 Omdat de Regenesis opleiding veel overeenkomsten vertoond met een reguliere opleiding is samenwerking met artsen mogelijk.Regenesis Healing therapie werkt. Onafhankelijk van geloof of overtuiging die men heeft.

Regenesis Healing is ontwikkeld door de in de USA zeer bekende Californische healer Robert Rasmusson. Zijn methodieken zijn opgezet met een duidelijk doel: het snel en effectief oplossen van ziekten en problemen. Zijn manier van werken heeft vele mensen geinspireerd zijn werk voort te zetten: Ze hebben daar een eigen naam aan gegeven maar de kern blijft het zelfde,het lijf is in staat energie op te pakken en te gebruiken : o.a. Quantum Touch,Touch of Matrix,Reconnective healing en diverse andere energetische geneeswijzen.