Reacties

Laat hier graag uw ervaring/reactie achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
9 berichten.
Wieke heeft geschreven op 20 mei 2023 om 17:15
Inge heeft mij op een prettige wijze behandeld,ik voelde me heel veilig. Mijn pijnklachten zijn bijna helemaal weg Ik ga bewuster om met mijn eerst ondraaglijke en onverklaarbare gewrichtspijnen .Wat een verademing Regenesis mag meer bekendheid krijgen vind ik!Na 3 behandelingen al geweldig resultaat en inzicht .
Hermano heeft geschreven op 18 januari 2021 om 20:55
Dank voor je aandacht,dank voor je behandelingen ook op afstand werkt regenesis.Mijn burnout klachten zijn verdwenen klinkt als een wonder .Dat was het ook voor mij.Ik heb weer rust in mijn hoofd .Ik heb opnieuw geleerd te vertrouwen op mezelf.
Helen(16jr) heeft geschreven op 21 januari 2020 om 19:57
Inge heeft me goed geholpen.Ik heb echt geen klachten meer had echt veel last van buikpijn,buikkrampen dat ik niets meer kon doen. .Na vele onderzoeken in het ziekenhuis kon niets gevonden worden.Dankzij de regenesisbehandelingen van Inge ben ik nu echt klachtenvrij wat is dat fijjn! Ik ga veel bewuster om met mijn lichaam sinsdien.
Maria heeft geschreven op 22 januari 2019 om 17:10
Graag schrijf ik hier mijn ervaringen.Ik had al jaren last van angst en paniekaanvallen door een traumatische ervaring in mijn verleden.De behandeling heeft me heel veel rust gegeven en ik ben weer iets moois aan het maken van mijn leven.Inge heeft een luisterend oor en is een warme en prettige persoon.
De Jong heeft geschreven op 12 februari 2017 om 20:46
Ik had al maanden last van mijn onderrug. Zitten op een harde stoel gaf soms nog enige verlichting. Fysio etc hielp allemaal niets. Uit wanhoop bij ItsYou terecht gekomen. Wat een geluk! Ik verwachtte er heel weinig van. Helemaal na de eerste behandeling toen ik nog meer verrekte van de pijn. Haha. Maar dat was al voorspeld. Bij de 2e en derde keer werd het echter al een stuk minder en de pijn is nu zelfs helemaal weg. Hoe kan dat nou. Ik sta versteld, maar ben heel erg dankbaar en blij. Kan eindelijk weer lekker slapen en fietsen en gewoon op de bank hangen..hahaha.
Joris heeft geschreven op 27 januari 2017 om 15:07
Hoi. Ik wilde even mailen dat ik geen pijn in mijn rug meer heb. Ik kon daardoor niet meer voetballen. Ik ben 13 jaar. Ik ben 2x bij Inge geweest en dat was heel fijn en ze heeft me goed geholpen. Ik heb nu geen pijn meer en kan weer voetballen.
Natalia heeft geschreven op 22 januari 2017 om 20:32
Een voorhoofdsholte-onsteking die steeds terug bleef komen deed me besluiten een alternatieve geneeswijze te gaan zoeken. Inge ken ik via mijn werk. Ze vertelde altijd enthousiast over Regenesis dus heb ik het uitgeprobeerd. Ik ben net begonnen maar merk nu al een positief resultaat: heb geen zwaar hoofd meer want dat had ik altijd en de duizeligheid is ook verdwenen. Opmerkelijk dat zoiets kan. Ook ben ik vrolijker geworden.
Mevrouw de Boer heeft geschreven op 21 januari 2017 om 16:05
Toch even iets zeggen, omdat Inge me heel goed heeft geholpen. Ik had jaren last van heftige migraine-aanvallen en moest altijd zware medicijnen slikken. Na een aantal regenesisbehandelingen ging het al stukken beter en ben ik zelfs gestopt met de medicijnen en heb nu helemaal geen zware aanvallen meer. Wat een verlichting. Inge je bent TOP.
Loes heeft geschreven op 7 december 2016 om 11:07
Burn Out: Na compleet de kluts te zijn kwijt geweest met hyperventilatieklachten hoofdpijnen, slapeloosheid, stressgevoelens enz. Ben ik dankzij een aantal behandelingen weer helemaal opgeknapt . Ik voel me weer mezelf. Ik kies ervoor weer terug te gaan naar mijn werk, maar doe het op een bewustere en doordachtere manier.