Magnesium

Het mineraal Magnesium hebben we extra nodig. Het ontstresst en geeft tegelijkertijd jou die boost die je nodig hebt om elke dag weer optimaal te kunnen functioneren.

Wanneer je klachten of problemen hebt (pijn of stress) vraagt dat  om extra magnesium. Dat was ooit voldoende in onze voeding aanwezig, maar helaas vanwege milieuvervuiling en bodemverarming nu te weinig.

Magnesium is  onder andere nodig voor de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen en is van belang voor het goed functioneren (strekken en samentrekken) van spieren. Een tekort aan magnesium kan o.a. leiden tot concentratiestoornissen, hoofdpijn, migraine, nek- en schouderklachten, algehele lusteloosheid of vermoeidheid (nachtelijke) spierkrampen en in extreme gevallen hartritmestoornissen. Meer info op: http://www.magnesiumtekort.info/

Dus…. adviseer ik extra magnesium te nemen. Liefst in olievorm(spray) gecombineerd met vit.D druppels die de opname ervan in je lichaam makkelijker maakt.

https://regenesis-magnesium.nl/

http://www.himalayamagnesium.nl/

http://www.succesboeken.nl/?isbn=9789079872183&pc=100ED3E2#.WHqJ6fnhDIW (Over effect van magnesium op gedrag van kinderen!)