Behandeling

                                                                                              Geschikt voor iedereen van baby tot oudere !

Wanneer je last hebt van pijn, emotionele en/of psychische problemen kan je lijf zich verkrampen en neemt het onbewust een houding aan waardoor je een blokkade oproept in het doorstromen van jouw energie. Die energie is ozo nodig om je prettig te voelen en goed te kunnen functioneren.

Vaak verergeren die klachten zich of komen er zelfs nieuwe bij. Daar doen we wat aan!

Na een intakegesprek waarin we een doel stellen wat jij wilt behalen, beginnen we de behandeling. Met Regenesis/Healing therapie wordt allereerst jouw lichaam weer in balans gebracht, dat wil zeggen dat alle foutstanden van nek- en ruggenwervel worden gecorrigeerd, het zogenaamde uitlijnen van de wervelkolom,zodat iedere blokkade die eventueel aanwezig is wordt weggenomen. Dit gebeurt staand, zittend of liggend voor of op de behandeltafel. Tijdens de sessie mag de kleding worden aangehouden.De schoenen graag wel uit. Dit corrigeren is geheel pijnloos en gebeurt energetisch door de behandelaar, die op verschillende plekken zijn handen of vingers lichtjes tegen de huid drukt. Daarna wordt er met eenzelfde soort aanrakingen specifieker gewerkt op de probleemgebieden. Intake en behandeling duren 60 – 90 minuten.

Meestal zijn enkele behandelingen al voldoende om de klachten te verminderen of er zelfs helemaal vanaf te komen.  Van baby tot oudere je bent welkom en…ik ben betaalbaar voor elk budget!

Regenesis is een holistische natuurgeneeswijze,die op zichzelf staand gegeven kan worden en/of ondersteuning biedt /kan worden ingezet, naast behandelingen uit de reguliere geneeskunde.